Deler


Innhold :
thumb

Think A306 speildeksel


Vi har bestillt inn et lite lager med originale speildeksel for Think A306. Disse faller ofte av, og det anbefales en liten kladd lim ved montering av nye deksel.

 

Vare nr. 244 for Høyre side Pris Kr200.- NOK. UTSOLGT
Vare nr. 254 for Venstre side Pris Kr200.- NOK.thumb

Børsteløs vannpumpe:

Vi fører denne børsteløse vannpumpen fra Bosch som erstattning for originalpumpen. Den leveres ferdig med ledning tilpasset PSA, eller med løs ende for bruk på Think. For å kunne levere pumpene i "plug and play" versjon, bes det vennligst om at ledningen fra den utslitte originalpumpen sendes i retur for gjennbruk.

  Pris Kr1500.- NOK.
thumb

Visker Arm Think:

Vi har kjøpt inn et lite lager med helt nye viskerarmer til Think. Denne passer både nye og Classic Think.

  Pris Kr1000.- NOK.

thumb

Think A306 PTC Varmeelement:

Vi har tatt inn noen PTC varmeelementer til Think City. Disse erstatter den originale vannvarmeren og gir raskere og mer energieffektiv varme. Monteringen er relativ enkel, men bilen trenger ny software for å kunne bruke dette elementet.

Dele nr. 246 Pris Kr6000.- NOK.
thumb

Litium Cellekort:

Elbilhjelpen.no er stolt av å kunne presentere sine egne cellekort til dem som selv ønsker å bygge om til litium. Systemet består av et print som festes over polene på litium cellen, og en monitorering/balanseringsmodul som festes i dette printet. Sammen med et RoboMeter display, strøm, temperatur, og buss rele'er utgjør dette et av de beste og mest brukte BMS systemer for litium og brukes i ombygninger av alt fra Vectrix MC til VW T5 med 80 kWt batteripakke. I Norge kjører flere Think Classic, og PSA rundt med denne typen litium BMS.

  Pris Kr200.- NOK ./ stk
thumb

thumb

C slangen:

Elbilhjelpen har fått produsert en C formet slange som har flere bruksområder: Den tillater bruk av PSA batterier i Think Classic, og motsatt. Bildene viser C slangen kappet og skjøtet og montert inn i 11er kassen for å erstatte vannfylleslangen som pleier å kolapse.

C slangen Pris Kr50.- NOK ./ stk
Modifisert C slangen (som på bildet) Pris Kr100.- NOK ./ stk
thumb

thumb

Dobble hovedlys til Think Classic:

Disse lysene er utviklet og blir produsert på bestilling i Tyskland. Har et sett på lager til den som ønsker den ultimate faceliften på Think'en sin.

NB!!!
Ved montering må litt av plasten rundt de originale lysene kuttes av. Dermed er monteringen ikke reversibel.

  Pris Kr8000.- NOK .